bornonheels

tűsarkakon születtem. minden ami divat, legfőképpen cipők. aktuális trend, hírek, tervezők, lelőhelyek, leárazások. és persze gyönyörű tűsarkak *-*

free music
Dexter Weeds

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

angolszász (1) aréna (3) balerina (12) beauty (5) bokacsizma (14) bornonheels (29) budapest (3) celeb (4) cipész (1) cipő (104) cipőtalp (1) csizma (12) design (25) divat (75) ékszer (1) film (2) flat (6) fotó (1) futás (1) glamour (1) hellókarácsony (8) hétvégecipője (6) homemade (6) idiot (11) jópasi (4) jövőposzt (1) későeste (8) kiegészítő (24) könyv (4) körömcipő (32) kult (4) lakk (8) magyar (3) mary jane (6) mese (1) mokaszin (1) műanyag (1) művészet (1) oxford (5) papucs (6) peeptoe (15) personal (19) prága (1) rajzfilm (1) recycling (2) shopping (37) slingback (7) szandál (23) szavazás (6) szórakozás (11) tánc (1) táska (1) tavasz (5) tech (1) textil (3) tippek (8) tornacipő (5) újság (4) videó (5) web (45) wedge (6) westend (1) zene (15) címkefelhő

Utolsó kommentek

  • eventually: Nekem a nagy kedvenc: ifshoescouldkill.com/ (2010.07.23. 10:15) hetvenegy
  • marriott: Szia! Szeretem a meglátásaidat a divatról. Csak így tovább! www.eurotailors.com (2010.06.11. 17:17) 157.
  • topankablog.hu: Én is a folytatásért esedezők táborát erősítem... :) (2010.06.11. 16:09) szünet
  • hopp-hopp: wawawawa (2010.02.03. 16:58) 163.
  • copykate (törölt): Én szeretem a flip-flopot utcára is hordani,semmi sem olyan kényelmes amikor ezerfelé rohangálsz e... (2009.08.27. 21:51) 165.
  • Utolsó 20

nyolcvanhét

2007.11.02. 13:20 :: bornonheels

térd fölé érő csizmák:

 
egyik nap pont a pretty woman ment a tévében, és akkor eszembe jutott, hogy egyre inkább trendnek számít a térd fölé érő csizmák viselete. a filmben egyértelmű, hogy miért épp egy hosszúszárú, hegyesorrú, lakk tűsarkú csizmát visel julia - de manapság nem éppen a közönséges megjelenés a cél. itt van például monica belucci, aki szerintem gyönyörű és ezen a képen iszonyat szexi, de egyáltalán nem közönséges. (kérdés persze, hogy mi van a kabát alatt..)




























hogyan lehet, hogyan kell tehát viselni ezt a különleges cipőt? mindenképpen szoknyával? esetleg extra szűk szárú nadrággal? utóbbiba kényelmetlen lehet betűrni, de éppen ezért vannak a térdnadrágok. milyen alakkal lehet még csinosnak maradni térd fölé érő csizmában? ez csak a modell alkatú lányok trendje? és hogyan kerülhető el a közönséges megjelenés? szolid felsőrész viselésével? hosszú kabáttal? rövid kabáttal? nem lenne rossz, ha lenne valami egységes válasz erre a kérdésre, hiszen vannak igazán szép darabok is:


















most jön a legjobb rész - észrevettem, hogy a kedves Olvasóim szívesen szavaznak - kérlek mondd el a véleményed vagy szavazz! *-* csók

5 komment

Címkék: film celeb szavazás cipő csizma

A bejegyzés trackback címe:

https://bornonheels.blog.hu/api/trackback/id/tr4216021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2007.11.02. 19:42:09

Monica Bellucci akkor is gyönyörű és szexi lenne, ha egy krumpliszsákot húznának rá. :-) A csizmával kapcsolatban: hordanám én, csak nem lenne előnyös :-)

bagaela 2007.11.03. 01:59:42

Huh, én az ota keresek egy jó, nem (tulzottan) magas sarku over the knee csizmát, amiota amult télen szétment az elözöm, vagabond volt...:(
És most nem találok sehol, már e-bayen nézegetem :'(

Egyébként szerintem még a legegyszerübb farmer-polo összeállitást is feldobja egy combig érö csizma,mint ez i14.ebayimg.com/02/i/000/c0/1b/51aa_1.JPG a kalozcsizma, alias pirate boots. Eszméletlen aranyos tud lenni :)

Lindus 2007.12.02. 21:29:39

Én is nagyon szeretnék ilyet, és az is nagyon tetszik, amint belinkeltél bagaela! Nem tudna vki segíteni, hol kapok ilyet nem 20-30ezrekért?

Vinyl Babe 2008.03.27. 08:07:25

Szerintem a térd fölé érő csizmák (vagy akár az egészen hosszú szárú combcsizmák) "közönséges" volta valójában a "Pretty Woman" c. film és az utcalányok már-már szinte kötelezővé váló viselete miatt épült be ennyire negatív előjellel a köztudatba - ám valljuk be, méltatlanul. Sokan szeretnének ilyen csizmát hordani, különösen most, hogy a kifutók is tele voltak vele tavaly télen és persze azok számos előnyös tulajdonsága miatt, de tartva a negatív visszajelzéstől nem merik felvállalni az utcán esetlegesen őket érő atrocitásokat.
Adnék néhány tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan ne válj "utcalánnyá", ha mégis szeretnél végre egy hasonlóan szexi darabban a hálószobán kívül is mutatkozni. Ezek nem tuti tippek, de saját tapasztalatból állítom, hogy lehet valaki elképesztően elegáns is, ha legalább egyetlen szabályt betart az alábbiakból:

- Szarvasbőrből, velúrból vagy egészen matt bőrből készültet próbálj. A kevésbé fényes kevésbé hivalkodó, valamint a puha velúr anyag hajlása, esése lágyítja a vadnak tűnő külsőt.
- Alacsonyabb sarkú vagy egészen lapos talpú mnodellt válassz, mondjuk a 60-as évek stílusában (Chanel).
- Esetleg legyen egészen lezser, "viseltesnek" tűnő, ódivatú, kissé lehajtott szárral, kalózos stílusban (Christian Dior).
- Az extrém magas sarok és a túl magas platform is tönkreteheti egy amúgy tökéletes comb- vagy térdcsizma összhatását, úgyhogy érdemesebb más sarok- és talptípusokkal is próbálkozni, pl.: blokksarok, barokk sarok, telitalp wedge stílusban, de semmiképp sem túl magas talppal.
- A felsőtestnek kellően jól takarva kell lennie, hogy combcsizmát viselhess. Bizsu nélkül, kevés ékszerrel, ujjatlan, garbónyakú miniruhával a combcsizma egyáltalán nem "prostis" - szűk szabású vagy stretch miniruhával, nagy fülbevalókkal viszont már az lehet.
- Egyszerű vonalú, elegáns, márkás (persze aki megengedheti magának) csizmát vegyél bátran kihangsúlyozva annak lábhosszabbító hatását, ami valójában a combcsizmát annyira szexivé teszi. A hangsúlyos részletek, a túlzott díszítések hiánya megóv attól, hogy közönségessé válj.
- Kerüld a kifejezetten harsány színeket (ciklámen, neonzöld, korallpiros stb.).
- Fekete helyett is inkább mustárszínű, barna vagy szürke velúrból vagy más fénytelen bőrből - és semmiképpen se lakkból - készült combcsizmát válassz, mert a fekete elég erőteljes szín és meglehetősen kontrasztos hatást kelt a lábon. Ilyen szempontból sajnos a leopárd mintás sem mindenkinek kifejezetten előnyös, de ha megtanulod konszolidáltan viselni és viselkedni benne, akkor nem érhet nagy "baj". :o)
- Viseld őket térdig érő szoknyához, így a láb nem villan ki alóla vagy egy hosszú, bő tunikával Stella McCartney-módra. Ha a láb nem látszik ki egyáltalán, akkor a csizma szára egy feszes "egybe-nadrágcsizmának" tűnik, amelyet nem bont meg a csizma- és a nadrágszár találkozása.
- A térd fölé érő csizmákat viselhetjük sorttal is és lazán leomló - semmiképpen sem feszes felsővel vagy blúzzal vagy egészen hosszú pulcsival és övvel á la 70-es évek.
- Ne válassz túlságosan hegyes orrút. A lekerekített orrú, alacsonyabb sarkú csizmák kevésbé kihívóak, mint tűsarkú, hegyes orrú társaik és nem utolsó sorban divatosabbak is.
- Ha mégis a lakkra szavazol, csak abban az esetben viseld, ha az egy teljesen lapos talpú vagy kerekorrú modell.
- Tisztában kell lenni azzal, hogy ezek a csizmák igencsak csábítóak és szinte vonzzák a pillantásokat.
"80 cm hosszú, ellenállhatatlan, cső-formájú, erotikus tárgy" - ahogy régebben sokan állították róla.
A farmernadrág például egy biztonságos és egyszerű módja a combcsizma lehengerlő hatásának enyhítésére.
- A Chanel combcsizmák bámulatosak és lenyűgözően szépek és bármely alkalommal, amikor modelleken láttam, a szár felső pereme soha sem volt látható. A szoknya vagy a sort minden esetben leért a csizmaszár perméig vagy még azon is túl, pont annyira, hogy csupán egy teljes hosszában bőrrel borított formás lábat láttasson, ne pedig egy csizmát.
- Mindezek mellett egy kétség kívül nagyon szép és csinos téli divatkellék, ami nem mellesleg még meleg is, úgyhogy ne feledkezzünk meg a praktikumáról sem! ;o)

elek vivien · http://szijja 2008.10.29. 20:15:38

szerintem nagyon jók a csizmák!
nagyon tuti!
süti beállítások módosítása