bornonheels

tűsarkakon születtem. minden ami divat, legfőképpen cipők. aktuális trend, hírek, tervezők, lelőhelyek, leárazások. és persze gyönyörű tűsarkak *-*

free music
Dexter Weeds

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

angolszász (1) aréna (3) balerina (12) beauty (5) bokacsizma (14) bornonheels (29) budapest (3) celeb (4) cipész (1) cipő (104) cipőtalp (1) csizma (12) design (25) divat (75) ékszer (1) film (2) flat (6) fotó (1) futás (1) glamour (1) hellókarácsony (8) hétvégecipője (6) homemade (6) idiot (11) jópasi (4) jövőposzt (1) későeste (8) kiegészítő (24) könyv (4) körömcipő (32) kult (4) lakk (8) magyar (3) mary jane (6) mese (1) mokaszin (1) műanyag (1) művészet (1) oxford (5) papucs (6) peeptoe (15) personal (19) prága (1) rajzfilm (1) recycling (2) shopping (37) slingback (7) szandál (23) szavazás (6) szórakozás (11) tánc (1) táska (1) tavasz (5) tech (1) textil (3) tippek (8) tornacipő (5) újság (4) videó (5) web (45) wedge (6) westend (1) zene (15) címkefelhő

Utolsó kommentek

  • eventually: Nekem a nagy kedvenc: ifshoescouldkill.com/ (2010.07.23. 10:15) hetvenegy
  • marriott: Szia! Szeretem a meglátásaidat a divatról. Csak így tovább! www.eurotailors.com (2010.06.11. 17:17) 157.
  • topankablog.hu: Én is a folytatásért esedezők táborát erősítem... :) (2010.06.11. 16:09) szünet
  • hopp-hopp: wawawawa (2010.02.03. 16:58) 163.
  • copykate (törölt): Én szeretem a flip-flopot utcára is hordani,semmi sem olyan kényelmes amikor ezerfelé rohangálsz e... (2009.08.27. 21:51) 165.
  • Utolsó 20

hatodik

2007.08.22. 16:40 :: bornonheels

vásároljunk-e online cipőboltban?




cipőt venni jó. sőt, talán ez az egyik legjobb elfoglaltság. persze igazán szép cipőt venni sem mindenhol lehet, ilyen szempontból előnyt élveznek azok, akik pl. budapesten, de leginkább külföldön próbáljnak rátalálni az igazira. ha erre nincs lehetőség, ott van a világháló, hurrá. valamiért én mégis idegenkedem ezektől az online áruházaktól, hiszen mielőtt pénzt adnék ki valamire, azért felpróbálnám az adott cipőt, meg egyébként is, szeretem kézbevenni. régen elkövettem azt a hibát, hogy katalógusból rendeltem és amikor megkaptam a kiválasztott terméket, háát, nem kicsit tért el a képen látottól.

az is lehet, hogy netről cipőt rendelni tökjó dolog. rákattintasz, vársz x napot, aztán egyik reggel becsenget a postás egy helyes kis csomaggal. szóval, utánanéztem az itthoni online áruházaknak, íme a kínálat a teljesség igénye nélkül:

1. http://www.cipoexpress.hu    cipőexpress webáruház

előnyök: több, mint 900 féle női cipő kapható, alkalmi, házi, kényelmi, sportos és utcai viselet szerint csoportosítva, valamint külön kis fülben kiválaszthatjuk ha esküvői, exkluzív vagy leárazott cipőket keresünk. számos márka közül választhatunk, a figyelemre méltóbbak: hush puppies, vagabond és a szörnyen ízléstelen playboy. ingyenes a házhozszállítás és ha nem tetszik az adott cipő, ebben az esetben "futár elnézésedet kérve visszaszállítja hozzánk az árut." tökjó.

hátrányok: a képek nem túl jó minőségűek, sokszor torzak. a cipők "ömlesztve" vannak, nincsenek elkülönítve szezon szerint, a pepe jeans cipők között van pl olyan csizma, ami a 2003 őszi-téli kollekció darabja.

összesítve: sokkal több előny van, mint hátrány, azok sem olyan vészesek. biztosan vásárolnék innen.

2. http://www.legatum.hu/havaianas/     havaianas papucsok

előnyök: szép és színes képek, a legtöbb modellből van szín- és méretválaszték, a mérettáblázat áttekinthető és könnyen használható. állandóan vannak leárazott termékek, a megtakarítás 1000-5000 ft között mozog. 15000 ft feletti rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

hátrányok: a honlapon nincs feltűntetve a szállítási idő és a pontos szállítási költség, habár rendelés után e-mailben pontosítják a részleteket. amennyiben nem tetszik valami, kizárólag bontatlan csomagolással veszik vissza. bankkártyával nem lehet fizetni.

összesítve: egészen jó, a leárazás tényleg leárazást jelent (nem azt, hogy egy magasabb árat odaírnak, majd áthúzzák), viszont talán azért érné meg inkább személyesen vásárolni, mivel a nem tetsző áruval nem nagyon lehet mit kezdeni (illetve csak akkor, ha bontatlan a csomagolás. de ha nem bontod ki, akkor nem is tudod, hogy mit vettél. na mindegy.)

3. http://www.converse-shop.hu/     converse cipők, táskák, kiegészítők

előnyök: az oldal grafikus felülete szép, könnyen használható. jelenleg 168 féle cipő van. fel van tűntetve a cipő "megjelenési dátuma" (értsd: év és szezon), elég nagy a méret- és színválaszték. a házhozszállítás díja 1000 ft csomagonként, a honlap szerint több termék esetén igyekeznek mindent egy csomagba rakni, és ami a legszuperebb, hogy 24-48 órán belül kiszállítják! van egy utolsó darabok szekció is, itt egész jó cipőket lehet találni leárazva, korlátozott méretben.

hátrányok: nincsenek különválasztva a női és férfi cipők, ez talán abból adódik, hogy a cipők közül nagyon sok uniszex. a képek minősége jó, viszon csak oldalról lehet megtekinteni a legtöbb cipőt, pedig a felül- és előlnézet sem elhanyagolható.

összesítve: biztosan vásárolnék innen, elsősorban a széles színválaszték és a gyors kiszállítás miatt.

4. http://mangoshop.com     minden ami mango

előnyök: a footwear fülre kattintva, a jobb felső listában megtaláljuk az aktuális szezon cipőit. ez jelenleg 34 pár cipő. a képek szépek, általában van egy kép oldalról-felülről és egy részlet. a szín- és méretválaszték a nem leárazott cipőknél igen széles. tájékozódhatunk a cipő anyagáról valamint kezelési tippeket is találunk. nemzetközi futár hozza a csomagot 2-5 nap alatt. lehet átutalással fizetni, és 30 napon belül visszaküldve visszaveszik a terméket

hátrányok: magyarországra 4500 ft a postaköltség és a vámok, adók összesen, ami azért elég húzós.

összesítve: habár nagyon szeretem a mangot, inkább személyesen vásárolnék megspórolva a postaköltséget. viszont a webshopban olykor több szín- és méret található, és az egyes "slágertermékek" lassabban fogynak el.

egyenlőre ennyi.
a felsorolásba nem vettem bele a használtcipőket árusító oldalakat, valamint a csupán néhány párt forgalmazó oldalakat sem. a felsorolt oldalak között van olyan, amelyikkel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom, csupán a weboldal alapján tájékozódtam. ha neked van a felsoroltak közül bármelyik oldallal kapcsolatban véleményed, tapasztalatod, mondd el nekem! köszi *-* csók

Szólj hozzá!

Címkék: web shopping cipő

A bejegyzés trackback címe:

https://bornonheels.blog.hu/api/trackback/id/tr67146141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása